Nova zřejmě do Česka přivede novou reality show

čtvrtek, 21. ledna 2016, 08:15 TV MediaGuru

Zábavní reality show s účastí celebrit by se mohla objevit na obrazovce televize Nova.

Na obrazovkách televize Nova by se mohla objevit nová reality show. Podle informací MediaGuru.cz míří na obrazovky Novy pořad vysílaný v originále pod názvem Your Face Sounds Familiar. V pořadu se celebrity pomocí maskérů proměňují na známé zpěváky a na pódiu je musí co nejpřesněji napodobit.

Jak už jsme informovali, formát Your Face Sounds Familiar zařadí do letošního vysílání slovenská Markíza, sesterská televize Novy. Právě v této souvislosti se objevuje informace, že projekt bude představen i českým divákům.

Pořad Your Face Sound Familiar je zábavním formátem společnosti Endemol Shine Group, pro kterou je to jeden z momentálně nejprodávanějších formátů. Prodán měl být do více než třiceti zemí. Zajímavostí je, že v roce 2013 Endemol oznámila, že se na lokální adaptaci formátu domluvila s veřejnoprávní Českou televizí a se slovenskou RTVS. Pořad však zatím v Česku vysílán nebyl a teď míří na komerční obrazovky.

Skupina Nova chce v příštím týdnu představit kompletní schéma pro jarní vysílání 2016. Zatím jedinou potvrzenou novinkou je nasazení seriálu Na vodě, a to od neděle 7. února. Nova ale pracuje na dalších novinkách. Loni v srpnu oznámila, že mezi pořady, které letos připravuje do vysílání, mají být právě nová zábavní show, nová soutěžní show, nová kriminálka, dvě komediální série či další řada seriálu  Policie Modrava.

-mav-