T-Mobile letos připravuje spuštění televize IPTV

úterý, 26. ledna 2016, 11:15 Internet & Mobil, TV MediaGuru

T-Mobile plánuje k mobilní televizi přidat i televizi IPTV. Spuštění plánuje v prvním pololetí letošního roku.

T-Mobile připravuje v letošním roce spuštění internetové televize (IPTV), digitální služby šířené prostřednictvím IP protokolu přes počítačové sítě. IPTV, jež by měla být uvedena v prvním pololetí, bude existovat vedle Mobilní televize. Ta byla představena na podzim v roce 2014 a nabízí digitální televizi do mobilních zařízení. Obě služby budou fungovat vedle sebe.

S IPTV bude T-Mobile cílit na domácnosti s vysokými požadavky na internet, ať už se jedná o rodiny s dětmi, či mladé bezdětné páry, které vlastní více zařízení připojených na internet. Mimo jiné mají zájem i o smart TV. Nová IP TV bude proto navázána na nabídku Pevného internetu v domácnosti, bez datového limitu. Na Pevný internet nabízí T-Mobile dva tarify – Standard s rychlostí až 20/2 Mbit/s za 399 korun měsíčně a Premium s rychlostí až 40/2 Mbit/s.

Kromě Pevného internetu zařazuje T-Mobile pro segment rezidentních zákazníků také tři nové tarify Internet bez drátu – Standard, Premium a Premium Plus v cenovém rozmezí od 399 do 1199 Kč. S nimi cílí na rodiny, které nemají tak vysoké požadavky na data, k internetu se mohou připojit jak doma, tak mimo domov.

Nabídku pro domácnosti v rámci konceptu Internet na doma podpoří T-Mobile od konce ledna kampaní, jež poběží v televizi, tisku, outdooru, na internetu a na prodejnách. Kampaň, jež se odehrává v lékařském prostředí, sází opět na tvář Ivana Trojana, ke kterému se přidává Václav Neužil.

-stk-