Barrandov zařadí pořady Dr. Kellerová či To byl váš rok

pátek, 12. února 2016, 06:45 TV MediaGuru

TV Barrandov představila jarní programové schéma, je v něm několik novinek.

Jarní programové schéma skupiny Barrandov sází na kombinaci starších i nových formátů. Pokračovat budou pořady Exkluziv Kateřiny Brožové, Kurňa, co to jePavlem Zedníčkem či Nikdo není perfektní Jiřího Krampola a Mahuleny Bočanové. Nově přibude původní seriál Dr. Kellerová, pořady Nejvyšší soud, To byl váš rok, Nebezpečné vztahy či Proměněno.

Seriál z prostředí psychiatrie Dr. Kellerová je volným pokračováním seriálu Stopy života. Hlavní role se ujala Kateřina Brožová, dále se v něm vystupuje Jan Šťastný, Miroslav Etzler nebo Oldřich Vízner.  Datum a dny nasazení zatím TV Barrandov neupřesnila.

Ze seriálu Dr. Kellerová, foto: TV Barrandov
Ze seriálu Dr. Kellerová, foto: TV Barrandov

pondělí večer poběží osvědčené formáty Kurňa, co to je a Nikdo není perfektní. Od března každé úterý a čtvrtek od 20:20 půjde nový pořad Nejvyšší soud, inspirován skutečnými příběhy. Trojici soudců ztvární Vladislav Beneš, Pavlína Kafková a Zdeněk Vencl.

Studio pořadu Nejvyšší soud, foto: TV Barrandov
Studio pořadu Nejvyšší soud, foto: TV Barrandov

Středeční večery budou od 9. března patřit hudebně-zábavné show To byl váš rok, který připravuje Michal David s dvojicí Miloše Pokorného a Romana Ondráčka. Pořad bude připomínat nejpopulárnější události, osobnosti a dobové milníky s největšími hity v období od roku 1977 do roku 2000.

Logo pořadu To byl váš rok, foto: TV Barrandov
Logo pořadu To byl váš rok, foto: TV Barrandov

Na jaro je také připravena talk show Nebezpečné vztahy, jež má být sondou do lidských osudů a příběhů. Dále bude vysílána reality show Mé království, která bude sledovat příběhy lidí kupující si svou vlastní nemovitost. Od 5. března bude v sobotu ve 14:55 zařazen pořad Proměněno s moderátorkou Evou Decastelo, věnovaný stylovému líčení a oblékání. V neděli poběží kutilská show Kutil AdamAdamem Novotným a Josefem Libickým. Víkendové podvečery od 17:30 budou patřit kulinářskému pořadu Babica vs. Sapík kuchařů Jiřího Babici a Jaroslava Sapíka.

Z pořadu Nebezpečné vztahy, foto: TV Barrandov
Z pořadu Nebezpečné vztahy, foto: TV Barrandov

Podrobný presskit k programovému schématu si můžete prohlédnout zde: Presskit_JARO_2016_SkupinaBarrandov

-stk-