Drazí sousedé a Tvoje tvář začnou v březnu

pátek, 05. února 2016, 18:02 TV MediaGuru

Po seriálu Na vodě uvede Nova své zbývající jarní novinky v průběhu března.

Televize Nova nasadí seriál Drazí sousedé, svoji novinku pro letošní jarní vysílání, od středy 9. března. Komediální seriál z prostředí malé vesnice zamýšlí vysílat dvakrát týdně – vždy v pondělí a ve středu. Na tiskové konferenci představila Nova seriál Drazí sousedé jako svoji hlavní letošní jarní novinku.

V programy Novy částečně nahrazuje seriál Doktoři z Počátků, jehož vysílání skončilo. Aktuálně na pondělní večery Nova nasazuje mj. seriál Atentát, který své vysílání završí na začátku března. Středeční večery v současnosti patří reality show Výměna manželek. Od středy 9. března se tak místo Výměny manželek objeví od 20:20 nový seriál Drazí sousedé.  

Příběh seriálu Drazí sousedé se odehrává ve vesničce Vlkov na okraji národního parku. Hlavními hrdiny jsou strážce parku Honza (Tomáš Novotný) a lékařka Kateřina (Lenka Zahradnická), která se kvůli poslední vůli svého dědečka do vesnice přistěhuje z města. Diváky čeká příběh boje vnoučat s vesnicí o milionové dědictví.

Drazí_sousedé_logo

Nová zábavní show Tvoje tvář má známý hlas vyplní na Nově sobotní večery. Poprvé se divákům představí v sobotu 26. března. Nova nasazením licenční reality show tak mění strategii pro sobotní večerní vysílání, které dosud patří převážně filmové produkci.

Ivana Chýlková, Petr Rychlý, Adam Mišík, Iva Pazderková, Hana Holišová, Petr Vondráček, Anna Fialová a David Kraus se za pomoci maskérů, kostymérů, stylistů a učitelů zpěvu, tance a herectví se představí v netradičních rolích velkých osobností světové i české populární hudby. Cílem je, aby soutěžící vypadali co možná nejvíce jako, které mají představovat. Výkony soutěžících hodnotí čtyřčlenná porota ve složení Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová a čtvrtým porotcem bude v každé epizodě jiná hostující osobnost, moderátorem je Ondřej Sokol.

Formát pořadu je licenční, produkuje ho společnost Endemol Shine Group pod názvem Your Face Sounds Familiar. 

Tvoje tvar ma znamy hlas

Třetí novinkou v programu Novy je seriál Na vodě, který startuje své vysílání v neděli 7. února.

-mav-