Milionáře bude moderovat Vašut, zahájí 23. března

čtvrtek, 17. března 2016, 11:23 TV MediaGuru

Populární televizní vědomostní soutěž zařadí Nova do středečního prime-time.

Soutěžní show Chcete být milionářem? se na obrazovky televize Nova vrátí od středy 23. března od 20:20. Vysílat se pak bude každý týden ve středu. Moderátorem pořadu bude Marek Vašut. Pořad se tak bude vysílat v čase, který Nova původně vyhradila pro seriál Drazí sousedé. Seriál Drazí sousedé půjde jen jednou týdně v pondělí.

"Nabídka je to opravdu lichotivá a je to samozřejmě příjemný pocit, když si člověk uvědomí, že je to nejúspěšnější televizní soutěžní pořad všech dob. Jednoznačně nejvíc si užívám interakci se soutěžícími. Možnost dialogu s publikem a soutěžícími," řekl k moderování pořadu Marek Vašut.

Soutěž Chcete být milionářem? se má představit v podobě, kterou diváci znají, přesto Nova avizuje určité novinky. Pořad se představí v novém velkém studiu, s novou úvodní znělkou, možností riskantnější varianty hry i čtvrtou nápovědou.

Pořad Chcete být milionářem?, v originále vysílaný pod názvem Who Wants to Be a Millionaire?, poprvé odvysílala britská televize ITV v roce 1998. Celosvětově se soutěž vysílala ve více než 160 zemích. První díly v České republice viděli diváci TV Nova na podzim roku 2000. Pořad v průměru sledovalo téměř 3 mil. diváků starších 15 let při dnes už málo vídaném podílu 65 %.

-mav-