Nova plánuje novou řadu show MasterChef Česko

čtvrtek, 31. března 2016, 06:00 TV MediaGuru

Nova zařadila do svého vysílání avízo na novou řadu kuchařského pořadu.

Televize Nova zahájila přípravy na druhou řadu reality show MasterChef Česko. Ve svém vysílání už vyzývá diváky, aby se do soutěže přihlásili. Kuchařská reality show, ve které vystupují v rolích porotců profesionální kuchaři, se pod názvem MasterChef Česko vysílala na obrazovkách loni na podzim.

Nova tak chce do prime-timového vysílání zařadit další soutěžní formát z žánru reality show. Letos na jaře už do vysílání uvedla pěveckou Tvoje tvář má známý hlas a také vědomostní Chcete být milionářem? Kdy by se soutěž MasterChef Česko mohla ve vysílání objevit, zatím není jasné.

Na Slovensku přitom plánuje sesterská Markíza uvést novou řadu MasterChef Slovensko ještě letos na jaře. Pořad se ale nevysílá federálně, v Česku a na Slovensku vznikaly loni samostatné díly.

Všechny díly loňské podzimní řady MasterChef Česko zhlédlo v průměru na obrazovkách TV Nova 800 tis. diváků starších 15 let, což znamenalo 20% podíl na sledovanosti. Ve skupině 15-54, která je pro Novu klíčová, dosáhl celkový výsledek podílu 27 %.

-mav-