VLP zavádí inzertní tarif cílený na sportovní čtenáře

úterý, 08. března 2016, 17:22 Tisk MediaGuru

Jde o druhý inzertní balíček skupiny VLP, ve kterém propojuje různé mediatypy.

Vydavatelská skupina Vltava-Labe-Press představila další inzertní balíček s názvem Big Goal. Tarif kombinuje inzerci v deníku, magazínech a tabletovém titulu. Zároveň se má jednat o první tarif, který nabízí tematické umístění u sportovních rubrik, článků a programů a přináší formáty nad rámec inzertních stran. Inzertní kombinace Big Goal je možné objednat od 8. března, obsahuje tituly Deník, TV magazín, Týdeník Květy, TV star a tabletový magazín Dotyk.

Nový inzertní produkt Big Goal je druhým společným tarifem vydavatelství Vltava-Labe-Press, které vydává v 71 mutacích regionální Deník, a vydavatelství Astrosat Media, které vydává lifestylové a televizní magazíny. Od 1. února nabízí Big Hit, jenž spojuje deníky a časopisy, konkrétně tituly Deník, TV magazín, Vlastu, Překvapení a TV mini.

„Nová vlastnická struktura nám umožňuje přicházet s novými inzertními tarify. Big Goal je zaměřen na sportovní fanoušky a klienti tak mohou inzerovat u příležitostí sportovních událostí letošního roku,“ uvedl Michal Klíma, generální ředitel VLP.

Balíček Big Goal má oslovit 1,862 mil. čtenářů, což představuje více jak pětinu populace ČR ve věku 12-79 let. Z toho 852 tis. českých mužů. Zadavatel svým sdělením osloví každého pátého muže v Česku.

-mav-