Svou televizi podpoří reklamní kampaní i O2

čtvrtek, 28. dubna 2016, 14:30 Reklama MediaGuru

O2 startuje kampaň na podporu televize O2 TV. Kampaň uvádí i konkurenční T-Mobile.

Ve stejném období budou dva ze tří mobilních operátorů na českém trhu marketingově podporovat své televize. Od 2. května bude svou novou internetovou televizi komunikovat v plném mediamixu T-Mobile, O2 se zaměří na O2 TV, kterou na trhu propaguje již druhým rokem.

O2 bude v kampani, jež poběží v televizi, outdooru, tisku a na internetu, představovat všechny unikátní funkce O2 TV, zároveň však bude komunikovat i nabídku zkoušky O2 TV na dva měsíce zdarma. Jednotlivé funkce v podobě multidimenze či zpětného zhlédnutí ztvárňuje pomocí motivu „televizních hlav“ a módní show. „V kampani využíváme jednoduchý princip přepínání obsahu v TV hlavě, ve které střídáme různé typy pořadů a předvádíme jednotlivé funkce,“ říká Milan Šemelák, šéf interní kreativní agentury v O2. 

V televizi budou vysílány minutové a 20 s spoty na kanálech skupiny Prima a Barrandov. On-line kampaň stojí na viditelných plochách v kombinaci s cílenou výkonnostní reklamou, využije také nestandardní interaktivní formáty s influencery – Youtubera Jonáše Čumrika a duo tvořené snowboardistkou Ester Ledeckou a českou blogerkou Dominikou Myslivcovou.

plakat_O2TV
Klíčový vizuál jarní kampaně O2 TV
Bigboard_s_nastavbou
Bigboard s nástavbou jarní kampaně O2 TV

Kampaň připravil interní kreativní tým O2. Produkci zajistila společnost Armada Films. Režie se zhostil Tomáš Řehořek. Na vizuální stránce se podílel fashion fotograf Standa Merhout. Hudební podkres tvoří píseň „Let me entertain you“ od Robbieho Williamse. 

Jak už jsme informovali, začátkem května kampaň na podporu své internetové televize konkurenční T-Mobile. Televizi T-Mobile TV představila v březnu. Už od dubna na ni upozorňuje v outdooru, od 2. května k němu přidá televizi, tisk, internet, ambient i komunikaci na prodejnách.

-stk-