T-Mobile spouští „srdcařskou“ kampaň k Euru

pondělí, 02. května 2016, 06:30 Reklama MediaGuru

Do fotbalové kampaně obsadil T-Mobile Koháka, Daridu, Skaláka a Koubka.

První květnové pondělí startuje T-Mobile nejen kampaň na podporu T-Mobile TV, ale i svou komunikaci k fotbalovému Euru. Tematicky se kampaň soustředí na „fotbalové srdcaře“, v roli jejich trenérů se představí už tradiční fotbalová tvář značky – Jakub Kohák. Mediálně sází pouze na online, kde poběží soutěž o vstupenky na zápasy i online spoty.

Soutěž „Ukaž, že jsi srdcař, a vyhraj zájezd do Francie“ bude probíhat na stránce fotbalvsrdci.cz od 2. do 20. května. Začne interaktivní hrou, v níž účastník v roli Petra Čecha chytá penalty, které se na něj řítí ze všech směrů, a sbírá za ně body. Možné bude i zasdílet fanouškovské fotografie, s nimiž poradí již zmíněný trenér srdcařů. Padesátka srdcařů, kteří získají za své fotky nejvíce bodů vyhrává, šest z nich pojede i se svým doprovodem do Francie na utkání české reprezentace. Komunikačně soutěž podpoří online spoty, v nichž si kromě Koháka zahrají i fotbalisté Tomáš Koubek, Vladimír Darida a Jiří Skalák. 

Společně se soutěží startuje T-Mobile rovněž komunikační projekt Srdcaři, který poběží až do konce roku. Cílem je podpora fotbalových fanoušků bez ohledu na klubovou příslušnost.

Srdcar_Maka

Sdcar_Hecovani

Pod kampaní je podepsána agentura Havas Worldwide Prague. Na soutěži se částečně podílela agentura Made by Vaculik. Mediální plánování a nákup zajišťuje MediaCom.

-stk-