Komerční banka uvádí nový komunikační koncept

pátek, 03. června 2016, 08:51 Reklama MediaGuru

S novou agenturou OgilvyOne připravila Komerční banka nový komunikační koncept.

Komerční banka spouští na začátku června novou komunikační kampaň, která je výsledkem spolupráce s novou kreativní agenturou OgilvyOne. Opouští tak dlouhodobý koncept personifikovaných produktů a nově zdůrazňuje svou připravenost být pro své klienty spolehlivým a respektovaným partnerem, který pomáhá plnit jejich sny a plány.

„V minulosti jsme se v naší komunikaci zaměřovali na to, co už se dnes stalo standardem, profesionalitu a kvalitu našich služeb a jako nositele hlavního sdělení jsme využívali prvky humoru. Ale časy se změnily, zákazníci jsou náročnější a humor v kampaních je téměř všudypřítomný. Rozesmát klienta, když se dívá na reklamní spot, dnes již prostě nestačí," uvedl Patrice Begue, výkonný ředitel pro Marketing a Komunikaci Komerční banky. Nový komunikační koncept rovněž zdůrazňuje multikanálový přístup banky při poskytování bankovních služeb a produktů na základě klientských preferencí.

Kampaň bude představena nejen v televizi, tisku a na internetu, ale také na pobočkách, bankomatech nebo v sociálních médiích. 

Zcela nová je také hudební část. Konečná volba padla na skladbu skupiny Rolling Stones, která se proslavila především v upravené verzi od formace Verve pod názvem Bitter Sweet Symphony.

KB_KV

Režií televizních spotů byla pověřena dvojice ROJOmotorz, známá svou prací například pro společnosti Citroen nebo Ford. V případě tiskové inzerce banka spolupracovala s fotografem Stanislavem Merhoutem. 

-stk-