Nova v létě: Filmy, Kriminálka Anděl či Výměna manželek

pondělí, 06. června 2016, 11:44 TV MediaGuru

Letní schéma nasadí Nova od druhé poloviny června, objeví se v něm i Hospoda.

Televize Nova staví své letní vysílání na českých a zahraničních filmech a seriálech. Dvakrát týdně nabídne divákům reprízy detektivního seriálu Kriminálka Anděl (úterý a neděle, v neděli navíc 2 díly). Pondělí bude vyhrazeno českým filmům, středa reality show Výměna manželek a čtvrtek sitcomu Comeback, kde Nova opět zařadí dva díly po sobě. Pátky a soboty jsou vyhrazeny zahraničním filmům.

V podvečerním vysílání se objeví letitý seriál Hospoda, který v létě nahrazuje Ulici. Premiérové díly přinese Nova v případě seriálu Mentalista VII. Seriály Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice vstupují v druhé polovině června do tradiční prázdninové pauzy.

Pondělní večery patří českým filmům a komediím Zdeňka Svěráka Vratné lahve, Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel, Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení, romantickému snímku Bobule, nebo Okresnímu přeboru a dalším.

Úterní večery budou po Kriminálce Anděl patřit českým detektivkám v čele s legendárními snímky Případ mrtvého muže, Případ mrtvých spolužáků, Smrt klavíristy, Smrt si vybírá, Holka na zabití a další. Během léta odvysílá Nova i české klasiky jako Kamarád do deště, Discopříběh, Láska z pasáže.

Zpravodajské pořady jsou během léta vysílány bez změny.

Letní programové schéma TV Nova, léto 2016

schema_nova

-mav-