TV Prima natáčí nový komediální seriál Jetelín

pondělí, 13. června 2016, 10:21 TV MediaGuru

Prima chce navázat na své letošní úspěšné seriály. Ohlásila natáčení komediální novinky Jetelín.

Televize Prima začala připravovat nový seriál. Má jít o mikrokomedie s názvem Jetelín. V hlavních rolích se představí Jitka Ježková, Richard Genzer, Jiří Hána a Jan Šťastný.

„Jetelínem chceme rozhodně navázat na úspěchy našich posledních seriálů. V tomto konkrétním případě divákům přineseme především vtip a nadsázku. Právě nadsázka hraje v případě Jetelína výraznou roli, jak budou mít možnost diváci brzy sami zjistit,“ říká generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Seriál pochází z pera scenáristy Davida Litváka. Režie se ujal Vlado Balko a Martin Kopp. 

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín, nacházející se pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim všem kolem čtyřicítky, většina z nich si založila rodiny, pořád ale žijí blízko sebe – všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují, scházejí v hospodě.

Prima letos na jaře představila dvě seriálové novinky: vůbec svůj první původní detektivní seriál s názvem V.I.P. vraždy a také novinku Ohnivý kuře. Oba seriály přinesly televizi nadprůměrné výsledky.

Z natáčení nového seriálu Jetelín, foto: FTV Prima
Z natáčení nového seriálu Jetelín, foto: FTV Prima
Z natáčení nového seriálu Jetelín, foto: FTV Prima
Z natáčení nového seriálu Jetelín, foto: FTV Prima

-mav-