Prima zařadí nový seriál Mordparta, vyjde i v Blesku

pátek, 01. července 2016, 09:56 TV MediaGuru

Nedělní Blesk představí během prázdnin postavy a děj nového kriminálního seriálu TV Prima.

Nový kriminální seriál Mordparta uvede na podzim televize Prima. Půjde o devítidílný původní detektivní příběh. Ještě před začátkem televizního vysílání seriálu se s ním ale budou moci seznámit čtenáři Nedělního Blesku. Společnost FTV Prima se totiž s vydavatelem Blesku, firmou Czech News Center, dohodla na zveřejnění části příběhu na stránkách Nedělního Blesku. Vycházet bude zdarma na pokračování od neděle 3. července.

V neděli se tak na extra stránkách Nedělního Blesku poprvé představí parta vyšetřovatelů Oddělení všeobecné kriminalistiky Úřadu justiční a kriminální policie, sekce závažných zločinů. Do této kategorie nepatří jen vraždy, ale i majetkové trestné činy. Původní scénář autora Tomáše Bombíka pro čtenáře Nedělního Blesku upravil Petr Macek.

„Jsme rádi, že jsme se pro náš první kriminální seriál Mordparta domluvili s mediálním domem Czech News center na této unikátní spolupráci. Věříme, že čtenářům přineseme napínavé čtení na prázdniny, a zároveň je natěšíme na podzimní premiéru,“  uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima.

Mordparta_Nedleni Blesk

-mav-