Do čela agentury Vizeum jde Šárka Štěpánová

středa, 31. srpna 2016, 15:00 Lidé MediaGuru

Vedením mediální agentury Vizeum byla poprvé pověřena žena. Nastupuje Šárka Štěpánová.

Mediální agentura Vizeum našla nástupce po Marku Hofhanzlovi, který se ujal vedení sesterské agentury Carat. Na pozici managing directora přichází Šárka Štěpánová, která poslední čtyři roky působila v mediální agentuře MEC jako ředitelka Analysis and Insight. Své funkce se ujme od 1. září 2016, potvrdil MediaGuru,cz generální ředitel skupiny Dentsu Aegis Network Petr Chajda.

"Jde o první ženu, která ve Vizeu nastupuje na post ředitele," dodal Chajda. Vedle práce v MEC získala Šárka Štěpánová zkušenosti i na straně klientské (tři roky působila ve společnosti Kraft Foods a dva roky v Douwe Egberts), tak na poli výzkumných agentur (tři roky pracovala ve společnosti TNS Aisa).

Mediální agentury Dentsu Aegis Network tak završily proměny managementu. Poté, co se Ondřej Zahořík rozhodl odejít z vedení agentury Carat, byl novým managing directorem jmenován Marek Hofhanzl. Ten ale vedl sesterskou agenturu Vizeum a právě na uvolněné místo po Hofhanzlovi přichází Štěpánová.

Dentsu Aegis Network výhledově čeká stěhování do nových prostor poté, co letos na jaře koupila skupinu Adexpres.com. Ke stěhování ale pravděpodobně dojde až v příštím roce.

-mav-