Nova odstartuje druhou řadu Tvoje tvář 4. září

čtvrtek, 11. srpna 2016, 10:55 TV MediaGuru

Nova potvrdila start své úspěšné letošní novinky, na obrazovky se vrátí v neděli 4. září.

V neděli 4. září se na obrazovkách televize Nova představí druhá řada show Tvoje tvář má známý hlas. Jeden z klíčových pořadů Novy pro podzimní sezónu nabídne Nova v neděli. Na jaře show vysílala v sobotu. Datum zahájení nové řady imitační show Nova na své programové tiskové konferenci jako u jediného ze stěžejních pořadů neoznámila.

V druhé řadě se mezi soutěžícími objeví Miroslav Etzler, Marta Jandová, Ivana Jirešová, David Gránský, Markéta Procházková, Roman Vojtek, Anna Julie Slováčková a Jan Cina. V porotě usednou Jakub Kohák, Janek Ledecký a Iva Pazderková. Představí se i speciální hosté poroty.Moderátorem je opět Ondřej Sokol. 

Účinkující druhé řady Tvoje tvář má známý hlas, foto: TV Nova.
Účinkující druhé řady Tvoje tvář má známý hlas, foto: TV Nova.

První řada Tvoje tvář má známý hlas (v originále Your Face Sounds Familiar), kterou Nova vysílala na jaře 2016, se stala nejúspěšnějším letošním jarním pořadem Novy. Pěveckou show, ve které známí lidé napodobují zpěváky, vidělo v průměru 1,5 mil. diváků starších 15 let. V divácké skupině 15-54 si připsala 49 %.

Vedení Novy věří, že podzimní řada bude rovněž úspěšná. „Druhá řada má vše potřebné, aby na obrovský úspěch navázala,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Podzim na Nově startuje v neděli 21. srpna, kdy se mimořádně představí reality show MasterChef. Vysílat se pak bude vždy v pondělí a ve středu.

O podzimním programu TV Nova jsme psali zde.

-mav-