Seriál Polda zahájí na TV Prima od neděle 23. října

čtvrtek, 06. října 2016, 08:40 TV MediaGuru

Prima pokračuje v koncepci nedělního detektivního okna, seriál Polda vystřídá Mordpartu.

Od neděle 23. října se ve vysílání TV Prima objeví nový původní detektivní seriál Polda s Davidem Matáskem v hlavní roli. Půjde do hlavního vysílacího času od 20:15. Jde o avizovaný krok v podzimním programovém schématu, který Prima představila už v létě na své tiskové konferenci k podzimnímu vysílání. Děj stávajícího seriálu Mordparta, který Prima v neděli vysílá, se završí posledním osmým dílem v neděli 16. října.

Prima tak pokračuje v koncepci nedělního detektivního okna a jak vyplynulo z nedávného rozhovoru s ředitelku výroby FTV Prima Lucií Kršákovou, v tomto záměru hodlá pokračovat. Průměrná sledovanost stávajícího seriálu Mordparta s Jiřím Bartoškou dosahuje 750 tis. diváků starších 15 let při 18% podílu. "S výsledkem Mordparty jsme spokojeni. Nemohu vyloučit ani její druhou řadu. Nyní na Mordpartu naváže Polda a my věříme, že stejně úspěšně," uvedla Lucia Kršáková v rozhovoru pro MediaGuru.cz.

Nový seriál Polda líčí příběh poručíka, který se po dvaceti letech v kómatu vrací zpátky do služby. Za tu dobu se změnil nejen svět kolem něj, ale i jeho rodinná situace. V hlavních rolích se vedle D. Matáska objeví  I. Orozovič, O. Pavelka, L. Vlasáková či J. Vyorálek.

-mav-