Pohlreich uvedl svou novou knihu a restauraci
Na pultech knihkupectví se objevila nová kniha Zdeňka Pohlreicha Lehká kuchyně. Představuje gurmánské pokrmy s nižší kalorickou hodnotou. „Rozhodl jsem se napsat knihu o rozumném jídle, bez gastronomické hysterie a zdraví nebezpečných experimentů,“ přiblížil Pohlreich. Některé z receptů se objeví i na TV Prima v pořadu Teď vaří šéf!. Jde tak o další knižní publikaci, kterou Pohlreich připravil. V uplynulých letech už vydal knihy Grilování, Rozpal to, šéfe!, Prostřeno bez servítků či Moje domácí kuchyně.
Křest knižní novinky spojil Pohlreich s představením své další restaurace v Praze Next Door by Imperial. Nachází se v blízkosti Cafe Imperial, který Pohlreich rovněž provozuje. Je vystavěna ve stylu pařížského bistra, ale orientuje se především na moderní českou gastronomii.
-mav-