Vodafone na MFF KV představí videomapping

úterý, 22. června 2010, 13:54 Marketing, Outdoor MediaGuru

Vodafone představí v České republice dosud málo známý videomapping.

"Jsme inovativní značka a proto přicházíme se zcela novým konceptem videoprojekce ve volném prostoru – tzv. videomappingem, který mohou návštěvníci festivalu shlédnout každou noc několikrát. Celý letošní festival bude pro zakazníky plný inovativních překvapení. Budou si moci díky 3G signálu mnohem rychleji rezervovat vstupenky, nebo zasurfovat v naší internetové kavárně,” říká Monika Hovorková, viceprezidentka pro značku Vodafone.

3D videoprojekce na fasádu klubu Aeroport metodou tzv. videomappingu je největší projekcí tohoto druhu v České republice. Projekce proběhne každou festivalovou noc celkem devětkrát v půlhodinových intervalech. První projekce proběhne ve 22 hodin, poslední ve 2 hodiny ráno. Videomapping je zcela novým stylem vizuálního umění, při kterém se reálná kulisa v šeru prolíná s virtuálním dějem. Člověk projekci vnímá jako trojrozměrnou bez nutnosti použití 3D brýlí. Autory projekce jsou Amar Mulabegovic, Jan Šíma a Dan Gregor z umělecké skupiny The Macula.

Vodafone dále v průběhu festivalu otevře před hotelem Thermal internetovou kavárnu Vodafone 3G Club, kde si návštěvníci budou moci například zkontrolovat e-maily a zároveň vyzkoušet rychlost nedávno spuštěného 3G vysokorychlostního připojení na noteboocích Asus.

I letos, tak jako v předchozích letech, připraví Vodafone pro návštěvníky festivalu internetový a SMS rezervační systém pro rezervaci vstupenek na projekce. Vstupenku bude možné den předem rezervovat pomocí SMS, či na portálu Vodafone live! a vyzvednout si je přímo na Vodafone pokladně v hotelu Thermal. V předchozím ročníku této možnosti využilo třicet tisíc návštěvníků festivalu.

V prostorách klubu Aeroport zároveň v neděli 4.7. proběhne party občanského sdružení Inventura, pro nějž v současné době pracuje dokumentaristka Linda Jablonská, vítězka ročního grantu Nadace Vodafone Rok jinak. Jablonská na ní promítne několik předvolebních videí, které natočil štáb mentálně hendikepovaných pod jejím lektorským vedením.

Vodafone na festivalu v Karlových Varech dále připraví:

• Jednodenní golfový turnaj Festival Open 2010 přináší Vodafone

• Zdarma drobné dárky pro zákazníky Vodafonu jako jsou pláštěnky v přívěsku či dynamo nabíječky na mobilní telefon se svítilnou