Plzeňský Prazdroj představí v Česku japonské pivo

středa, 9. května 2018, 17:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Plzeňský Prazdroj, patřící japonské skupině Asahi, představí v Česku ležák s chutí „karakuchi“.

Plzeňský Prazdroj uvádí na trh japonské pivo Asahi Super Dry, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Plzeňský Prazdroj uvádí na trh japonské pivo Asahi Super Dry, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Společnost Plzeňský Prazdroj uvádí na trh pivo, vzniklé v zemi její mateřské skupiny Asahi. Japonský ležák s chutí „karakuchi“ nazvaný Asahi Super Dry bude možné ochutnat ve vybraných restauracích od června. Podpoří ho komunikace s claimem „Vyladěno v Japonsku“ v místě prodeje a v rámci eventů.

Klíčový vizuál na podporu Asahi Super Dry, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Klíčový vizuál na podporu Asahi Super Dry, zdroj: Plzeňský Prazdroj

„Prémiový ležák Asahi Super Dry plně odráží japonský přístup ke kvalitě. Japonci věří, že vše – výrobky i postupy – lze neustále zlepšovat tak, aby vznikl perfektní produkt. Ležák Asahi Super Dry je uvařen tak, aby nabídl po napití říznou a osvěžující chuť, která v závěru přechází do velmi čisté chuti bez dlouhého doznívání. Díky tomu si můžete naplno vychutnat jakékoli jídlo. Věřím, že jej ocení i čeští milovníci piva, byť chutná výrazně jinak než tradiční český ležák,“ říká marketingový ředitel Plzeňského Prazdroje Grant McKenzie.

Asahi Super Dry vznikl před třemi desítkami let. Vyznačuje se originální recepturou a kvalitními surovinami, například aromatickým chmelem, unikátně vyvinutými kvasinkami, výběrovým ječným slade, křišťálově čistou vodou a rýží. Speciální je i technologii kvašení, která spočívá především v použití ječného sladu, nízké teplotě, úplném prokvašení, dlouhodobém zrání a vynechání pasterizace.

-stk-