Prima odstartuje seriál Krejzovi už v neděli 2. září

pondělí, 13. srpna 2018, 07:40 TV MediaGuru

Prima začala promovat jednu ze svých hlavních letošních podzimních novinek.

Krejzovi, foto: FTV Prima

Krejzovi, foto: FTV Prima

Televizní skupina Prima zahájila mediální kampaň na podporu svého nového seriálu Krejzovi. Inzeruje v ní start seriálu v prvním zářijovém týdnu. První díl seriálu chce navíc odvysílat mimo plánované standardní vysílací času seriálu. Diváky chce navnadit už prvním dílem, který nabídne v neděli 2. září. Další díly seriálu půjdou dvakrát týdně - vždy v úterý a ve čtvrtek (tj. úterý 4. září a čtvrtek 6. září). 

Seriál Krejzovi má být komediálním seriálem o rodině Krejzů.  V seriálu se mj. představí V. Postránecký, V. Hybnerová, M. Plánková, F. Blažek, J. Šťastný, M. Suchánek, I. Korolová či M. Novotný.

V úterním a čtvrtečním prime-time televize Prima nahrazuje seriálová novinka dosavadní seriál Ohnivý kuře. Bude mít tak poměrně těžkou úlohu - zaplnit místo po ukončeném seriálu a zároveň vyrovnat se s konkurencí Ordinace v růžové zahradě, který v úterý a čtvrtek standardně vysílá konkurenční televize Nova. 

Průměrný podíl seriálu Ohnivý kuře představoval v letošní jarní sezóně 15 % (15+ i 15-54). 

Některé z podzimních pořadů Primy zahájí už o týden dříve, tedy poslední srpnový týden. To se týká například seriálu Modrý kód (po 27. 8., str 29. 8.), ale i soutěžních pořadů 1 proti všem (so 1. 9.) nebo talentové reality show Česko Slovensko má talent (pá 31. 8.).

O podzimním schématu Primy můžete číst více v textu: Prima na podzim: Krejzovi, 1 proti všem, Ano, šéfová! či Talent

-mav-