Velkopopovický Kozel spustil hru v Messengeru

pondělí, 22. července 2019, 13:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Velkopopovický Kozel spustil plně grafickou hru ve Facebook Messenger.

Velkopopovický Kozel láká ke hře na FB Messengeru, zdroj: Triad Advertising.

Velkopopovický Kozel láká ke hře na FB Messengeru, zdroj: Triad Advertising.

Značka Velkopopovický Kozel připravila na podporu svého piva Mistrův ležák brandovanou plně grafickou hru s názvem Mistr ležáků. Na platformě Facebook Messenger v ní mohou hráči v ní mohou vyzývat své přátele do souboje o to, kdo je lepší sládek. Hra plynule navazuje na současný televizní spot a vedle Facebooku je dostupná i na Instagramu.

Ve hře si hráč bere na starost jeden tank ležáku, který ochraňuje před davem žíznivých lidí. Čím déle vydrží, tím lépe. V souboji s přítelem platí, že ten, který má horší čas, zve toho druhého na pivo. Aplikace dokonce nabízí možnost „vyrovnat účty“, v takovém případě sama vyhledá nejbližší místo, kde se čepuje Mistrův ležák.

 „Mistrův ležák je skvělé pivo a pro nás je velmi důležité, aby lidé chápali, co za jeho kvalitou stojí. V televizi uvidí příběh o trpělivosti při jeho vaření, v digitálu si budou moci vyzkoušet, jak vypadá trpělivost v praxi, a to velmi zábavnou formou. Řešení navíc lidi přirozeně motivuje k tomu, aby produkt vyzkoušeli, což je pro nás klíčové,“ vysvětluje Jan Odložil, brand specialista značky Velkopopovický Kozel.

„U hry, která dokáže zabavit hodiny a hodiny, by mohl čas strávený se značkou narůst do nevídaných čísel, což může mít velmi pozitivní dopad na spontánní znalost produktu,“ dodává Eugen Korda, kreativní ředitel agentury Triad Advertising, jež je pod kampaní podepsána.

-stk-