Kreativní agenturou Pivovaru Krušovice je Saatchi & Saatchi

čtvrtek, 23. září 2021, 17:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pivovar Krušovice si ve výběrovém řízení na kreativní agenturu vybral Saatchi & Saatchi.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Agentura Saatchi & Saatchi zvítězila ve výběrovém řízení na novou kreativní agenturu Královského pivovaru Krušovice. Pro značku z pivovarnické skupiny Heineken připraví nový dlouhodobý komunikační koncept, který má posílit prémiovou image značky a současně ji více přiblížit zákazníkům. První společná kampaň je naplánována na první pololetí 2022. Saatchi & Saatchi střídají v pozici kreativní agentury Krušovic agenturu DDB.

„Tendr na kreativní ATL agenturu jsme vypisovali téměř po čtyřech letech, kdy jsme byli v dobrých rukou agentury DDB Prague. Výběrové řízení bylo velmi náročné jak na agentury, tak i na klientské straně kvůli, řekl bych, nestandardnímu formátu. Ten spočíval ve vysokém počtu check-in schůzek, abychom si ověřili, jak by se nám s vybraným subjektem reálně pracovalo na denní bázi. Ve druhém kole předvedla agentura Saatchi & Saatchi zásadní strategický a kreativní posun, a proto jsme se rozhodli vydat se s ní na společnou královskou cestu za objevením pomyslného svatého grálu Krušovic,“ uvedl Jiří Coufal, Senior Brand Manager značky Krušovice.

„Na tomto vítězství si ceníme velké angažovanosti klienta ve výběrovém řízení. Celý tendr nebyl jen o nalezení správné koncepční cesty, jak odlehčenou a atraktivní formou komunikovat nový positioning značky, ale z velké části se jednalo také o zkoušku toho, jak bude vypadat každodenní spolupráce mezi klientem a agenturou,“ řekla k tendru Lucie Garbieńová, Managing Director, Saatchi & Saatchi.

-mav-