Story od pondělí vychází v nové podobě

pátek, 12. října 2012, 00:35 Tisk MediaGuru

Od pondělí 15. října vychází společenský týdeník Story v nové podobě.

Od pondělí 15. října se mění týdeník Story, zaměřený na celebrity a svět showbyznysu. Jak už jsme informovali, v nové podobě chce Story představit i jiné pojetí titulní strany, která má být jednodušší a soustředit se na titulní rozhovor a sekci životního stylu. Důležitou roli mají hrát i kvalitní fotografie, u některých rubrik – jako je například Svět celebrit, Story ustoupilo od velkých snímků a přináší jich naopak více. U těchto rubrik tak bude větší prostor pro články.

Obsahově se v týdeníku objeví nové rubriky, přibydou informace o zahraničních celebritách, zvýší se počet rozhovorů. Inspirace se mají objevovat v sekci Lifestyle. Mezi pilíře týdeníku budou pařit původní rozhovory s hvězdami a také rubriky: Život hvězd, Legenda, Svět celebrit, Trendy, Bydlení, Gurmán a Cestování.

Story jde dlouhodobě cestou „hodného“ společenského týdeníku. „Na celebrity neútočíme, snažíme se jim porozumět a být vnímaví k jejich chybám a přešlapům,“ vysvětluje redakce časopisu.

Z vedení redakce týdeníku Story v srpnu odešla dlouholetá šéfredaktorka Daniela Prokopová. Vedením redakce byl pověřen její zástupce Jiří Petříš.

Nová podoba titulní strany týdeníku Story

-mav-