Milan Kalouš povede národní prodej RRM

čtvrtek, 28. února 2013, 07:34 Lidé, Rádio MediaGuru

Bývalý mediální ředitel agentury Initiative Milan Kalouš je ředitelem národního prodeje RRM, ředitelem přímého prodeje je Martin Liška.

Pozici ředitele národního prodeje rozhlasového mediálního zastupitelství Regie Radio Music (RRM) skupiny Lagardère nově zastává Milan Kalouš, sdělila mluvčí Radka Pilzová. Kalouš bude mít na starost obchod a řízení rozvoje vztahů s mediálními agenturami a jejich klienty. V oboru působí 18 let, zkušenosti získal mimo jiné jako media & client service director agentury Initiative či general manager ZenithOptimedia. Milan Kalouš odešel z Initiative loni ke konci listopadu.

Novým ředitelem přímého prodeje RRM se pak stal Martin Liška. V této pozici nese zodpovědnost za veškeré obchodní aktivity a vztahy s přímými klienty. Pro Regie Radio Music pracuje od roku 1998 na různých pozicích v oblasti obchodu, poslední tři roky byl manažerem týmu pro klíčové zákazníky.

Ředitel RRM Martin Nováček v rozhovoru pro MediaGuru.cz uvedl, že obě zmíněné pozice jsou v rámci mediazastupitelství pozicemi novými. Vedle rádiové reklamy se chce Regie letos zaměřit na prodej internetové reklamy.

-mav-