Sberbank spouští první imageovou kampaň

úterý, 06. srpna 2013, 16:23 Reklama MediaGuru

Sberbank spustila kampaň se sloganem „Váš příběh. Vaše banka“, kterou se chce přiblížit svým klientům.

Společnost Sberbank, která působí na českém trhu oficiálně od konce letošní února, kdy po akvizici původní Volksbanky zahájila její rebranding, spouští svou první nadlinkovou kampaň.

Kampaň probíhá od začátku srpna a potrvá do konce října. Je rozdělena na tři fáze, z nichž první se po celý srpen bude soustředit na budování image nové značky. Mottem kampaně „Váš příběh. Vaše banka“ se snaží Sberbank ukázat, že chce být blízko klientům. V září naváže druhá produktová fáze kampaně, jejímž cílem bude představit nabídku FÉR konta a FÉR půjčky. Souběžně s ní poběží regionální kampaň, která se bude snažit navigovat zákazníky na konkrétní pobočky.

V media mixu bude kladen důraz zejména na televizi. Veškeré spoty, které jsou nasazeny v první části kampaně, namluvil herec Martin Preiss. Spoty pro druhou část se momentálně připravují. Televizi doplní komunikace na internetu, v tisku, rádiu a outdooru.

Kreativní koncept kampaně připravila globální agentura Sberbank – McCann Budapest, adaptaci na lokální české prostředí realizovala agentura Made by Vaculik. Mediální prostor zajistila lokální mediální agentura Maxus.

-kch-