TV Nova zařadí show Hlas do jarního vysílání

pondělí, 02. prosince 2013, 14:47 TV MediaGuru

TV Nova v pondělí potvrdila, že druhou řadu reality show Hlas odvysílá už na jaře 2014.

Reality show Hlas ČeskoSlovenska, kterou poprvé loni odvysílala TV Nova ve spolupráci se slovenskou TV Markíza, se ve vysílání Novy objeví už v jarním vysílaní v příštím roce, potvrdila v pondělí televize Nova. Pěvecká show, v originále vysílaná pod názvem The Voice, tak bude jedním z hlavních pořadů jarního vysílacího schématu této komerční televize.

Souběžně s tím Nova otevřela prodej komerčního prostoru k této reality show – od televizního sponzoringu, po injektáže, internetové projekty a product placement včetně brandingu místnosti až po projekty šité na míru (prezentace zde). Nova zároveň informovala o datech castingů, které se pro zájemce pěvecké show konají v různých městech v Česku a na Slovensku.  

První řadu Hlasu ČeskoSlovenska uvedla TV Nova na jaře 2012. Pořad dosáhl průměrné sledovanosti 1,119 mil. diváků nad 15 let s podílem 28,86 %. V cílové skupině 15-54 let, na kterou Nova programuje, představoval podíl pořadu 34 %.

The Voice je původně holandský formát, za jeho vznikem stojí mediální magnát a producent John de Mol. Kromě Česka a Slovenska se už vysílal ve třech desítkách zemí, například v USA diváci sledují již pátou sezónu formátu.

-mav-