Moderátoři ranní show E2 svolávají manifestaci

čtvrtek, 24. dubna 2014, 06:48 Rádio MediaGuru

K podpoře svých fanoušků vyzvali ve čtvrtek moderátoři Ranní show Evropy 2.

Jednání týmu Raní show Evropy 2 s nejvyšším vedením rádia zatím podle moderátorů Leoše Mareše a Patrika Hezuckého nepřineslo z jejich pohledu žádaný výsledek. Vedení rádia trvá na odchodu moderátorky Lucie Šilhánové, proti čemuž Hezucký s Marešem protestují.

„Jsou tady tlaky na to, aby Ranní show pokračovala jen ve dvou, bez Lucie,” řekl posluchačům Leoš Mareš. Lucii Šilhánovou považují oba moderátoři za nezastupitelnou a tříčlenný tým údajně funguje jako zajetý stroj. Uznávají ale, že vedení rádia má ke svému rozhodnutí právo.

Posluchače, kteří Ranní show sledují od 6:00 ráno, označují moderátoři pro brzké vstávání za „superfanoušky”. Ve čtvrtek se k nim proto obrátili s výzvou, aby v pátek ráno fanoušci přijeli před sídlo Evropy 2 v pražské Wenzigově ulici podpořit tým Ranní show v původním tříčlenném složení. „Pokud chcete, aby Ranní show vysílala v sestavě, jak ji znáte, přijeďte v pátek v 8:00," vyzvali během svého čtvrtečního vysílání.

„Uchýlili jsme se ke kroku, který nikdo z nás nechtěl. Šance na to, že budeme vysílat v původní sestavě, je jen velmi malá, ale plamínek plápolá,” uvedli svoji výzvu moderátoři.

Ranní show Evropy 2 vysílá bez Lucie Šilhánové od úterý 22. dubna. Odešla z rozhodnutí vedení rádia Evropa 2. Hezucký s Marešem s odchodem nesouhlasí.

-mav-