Konference o LinkedIn v Česku ukáže možnosti sítě

úterý, 05. května 2015, 11:15 Internet & Mobil MediaGuru

Agentura Freya CZ a Fénix content marketing pořádají konferenci o LinkedIn v Česku.

V úterý 19. května se v prostředí hudebního baru La Loca v budově Mosaic House v centru Prahy odehraje odborná konference zaměřená na sociální síť LinkedIn. Akce návštěvníkům přiblíží práci na této profesní sociální síti. Přednášející upozorní na její nejnovější funkce a předvedou, jak lze na LinkedIn efektivně pracovat.

Konference pro zhruba 80 lidí je určená zadavatelům reklamy na sociálních sítích, headhunterům a personalistům z řad HR agentur.

O zkušenosti se podělí zástupci reklamních agentur, mezi nimi Tomáš Votruba (TL5, Social Media + Digital Strategy), Kateřina Borovanská (Managing director Freya CZ), Jan Husták (project manager ve společnosti Boomerang Publishing) a specialisté zabývající se komunikací na LinkedIn jako je například Jana Filová (Inovační, marketingový a startup expert), Tomáš Baďura (consultant & Social media specialist at Pria System) a Adam Zbiejczuk (PR Manager at ROI Hunter).

Projekt konaný pod záštitou soutěže firemních publikací Fénix content marketing navazuje na odborné konference agentury Freya CZ. Vstupenky je možné koupit online. Cena pro jednu osobu je 2 200 Kč (bez DPH) a zahrnuje i občerstvení.

-mav-