Kršáková přejde do FTV Prima, vystřídá Janouška

čtvrtek, 16. července 2015, 07:15 TV, Lidé MediaGuru

Prima do managementu získává Lucii Kršákovou, donedávna šéfku vlastní tvorby TV Nova.

Ještě donedávna dlouholetá ředitelka sekce vlastní tvorby televize Nova Lucia Kršáková přechází do vedení konkurenční televize Prima. Od 1. září 2015 nastoupí na pozici výrobní ředitelky společnosti FTV Prima, která je provozovatelem vysílání kanálů skupiny Prima.

Kršáková tak ve funkci výrobní ředitelky nahradí dočasného výrobního ředitele Radka Janouška, který v této pozici působí přibližně rok a půl.

Lucia Kršáková se v televizní a filmové branži pohybuje téměř 20 let. Své zkušenosti získala nejen během několika let působení ve veřejnoprávní televizi, ale i v soukromých produkčních a producentských společnostech. V roce 2007 začala pracovat pro TV Nova jako producentka. V televizní skupině Nova zodpovídala za výrobu všech pořadů, které nejsou součástí zpravodajství.

„Stojí za ní spousta velmi úspěšných pořadů, které diváci mohli v minulých letech sledovat na televizních obrazovkách i plátnech kin. Jsem přesvědčený o tom, že Lucie bude dále rozvíjet kvalitní a efektivní výrobu naší původní tvorby, kterou se v posledních letech podařilo nastavit Radko Janouškovi," uvedl k nástupu Kršákové Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Jak už jsme informovali, Lucia Kršková z vedení CET 21 odešla letos v červnu. Její kompetence převzali Monika Hasmanová a také Bernd Alexa.

-mav-