Prima nasadí v sobotu podzimní identy

pátek, 28. srpna 2015, 11:17 TV MediaGuru

Podzimní identy navazují na jarní zpracování, staví na čtyřech barvách.

Televize Prima zařadí v sobotu 29. srpna nové podzimní identy. Mají navazovat na jarní znělky, jejichž celý koncept vycházel z období české audiovize šedesátých let. I tentokrát Prima staví na svých tvářích.

"Celý letošní podzim je na Primě pod heslem "víc". Máme víc vlastní tvorby, premiér i našich koprodukčních filmů, a tak i ve znělkách navazujeme na jaro, ale všeho je víc - pohybu, úsměvu, optických triků i víc tváří," říká kreativní ředitel televize Prima Michal Pacina.

Znělkám dominují čtyři hlavní barvy – černá, červená, oranžová a modrá. Speciálně vyrobené kulisy mají skloubit hru a interakci s živými dekoracemi, do nichž kreativci TV Prima implementovali samotné moderátory a herce.

Nové podzimní identy uvidí diváci poprvé v sobotu 29. srpna po zpravodajské hodině, která v následujících dnech rovněž projde lehkou grafickou úpravou. Stávající znělky mají být víc v souladu s celým grafickým konceptem a logo TV Prima se ve znělkách Zpráv FTV Prima, Krimi zpráv a Diváckých zpráv poprvé představí ve 3D.

Dvoudenního natáčení se účastnily tváře Primy, nejen moderátoři, ale i herci stávajících i nových seriálů. V různých pózách se představí Gabriela Kratochvílová, Roman Šebrle, Klára Doležalová, Karel Voříšek (Zprávy FTV Prima), Jan Kraus (Show Jana Krause), Markéta Plánková (Cesty domů), Jakub Prachař (Československo má Talent), Zdeněk Pohlreich (Ano, šéfe!), Adéla Gondíková (Gondíci s.r.o.), Martin Dejdar, Filip Blažek, Václav Postránecký, Leoš Noha (Vinaři), Josef Klíma (Očima Josefa Klímy), Monika Leová (Odpolední zprávy) či nová moderátorka TOP STAR magazínu Eva Perkausová.

Podzimní identy TV Prima

Foto: FTV Prima

7A Prachar 5A Gondikovi 4B Blazek 3B Sebrle_Kratochvilova 2B Klima

Foto: TV Prima

-mav-