Prima už podporuje svoji hlavní novinku Přístav

pátek, 07. srpna 2015, 12:08 TV MediaGuru

Nový seriál Přístav má patřit mezi klíčové podzimní pořady televize Prima.

Téměř souběžně s oficiálním oznámením hlavní programové novinky televize Prima pro letošní podzim, seriálu Přístav, zahájila televize i mediální podporu nového seriálu. Tradičně k ní využije billboardových ploch, stojánků v metru, tištěné inzerce a letos chce hodně spoléhat i na online video.

Zároveň vedle motivu billboardů s hlavními postavami ze seriálu Přístav, podporuje Prima druhou řadu seriálu Vinaři, a to pod sloganem "Pivo jak víno". Třetím motivem je propagace hrdinů z obou seriálů na společném billboardu, který doprovází ústřední heslo letošního podzimního vysílání televize "Víc Prima".

Prima_vino

Prima Vic

Prima má od nového seriálu velká očekávání. Rozhodla se ho zařadit do vysílání dvakrát týdně (pondělí, středa), což jsou časy, které dlouhodobě patřily seriálu Cesty domů. Ten naopak na konci letošního podzimu ve vysílání Primy definitivně skončí. Pokud se nový seriál osvědčí, mohl by do budoucna zaujmout důležitou pozici v seriálové tvorbě druhé největší komerční televize.

První díl seriálu Přístav má na obrazovkách Primy odstartovat v týdnu od 24. srpna. Svým zaměřením a pojetím chce přitáhnout i mužské diváky. I to má být změna v seriálové profilaci Primy. Seriály zaměřené v drtivé většině pouze na ženské publikum dostávají na podzim menší prostor než dříve. Seriál Svatby v Benátkách se v programu už neobjevuje a další z podobně laděných seriálů, Všechny moje lásky, nabídne na podzim posledních osm dílů. Naopak vedle sázky na seriál Přístav dostává rovněž  prostor druhá řada seriálu Vinaři. První řada Vinařů byla loni divácky nejúspěšnějším seriálem Primy.

O seriálu Přístav: Humorně laděný seriál líčí příběh Marka Skály (Martin Dejdar), bývalého prvoligového hokejisty, který se rozhodl, že jeho život potřebuje nabrat nový vítr do plachet. Změní tedy kotviště i profesi a spolu s kamarádem z mládí, Romanem Marešem (Filip Blažek), znovu zprovozní opuštěnou hospodu Přístav v chatové osadě Zátoka. Spolu s hospodou ožívají i lidé, kteří doteď žili svými vlastními problémy za zdmi svých chat.

Foto ze seriálu Přístav

Pristav_1

Pristav_3

Pristav_4

Pristav_6

Pristav_2

-mav-

Foto: FTV Prima