Prima rozšiřuje aktivity značky Prima Fresh

pátek, 13. listopadu 2015, 05:00 Tisk, TV MediaGuru

K časopisu, webu a festivalu o jídle se přidávají knihy a další food eventy.

Prima Fresh rozšiřuje svou food rodinu o nové členy. K webu, magazínu a festivalům se připojuje kuchařka a spolupráce s restaurací AvantGarde s názvem Fresh Taste a Fresh Table.

V první knize z edice Prima Fresh s názvem Moje sladká kuchařka, kterou vydává Euromedia Group, je sedmdesát šest receptů zaměřených na sladké pokrmy. Křest knihy proběhl ve čtvrtek 12. listopadu v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí za účasti autorek knihy a její patronky – moderátorky Gabriely Kratochvílové.

FRESH kucharka_titulka

Prima rovněž navázala spolupráci s  dejvickou restaurací AvantGarde v rámci nového projektu. Pod hlavičkou Fresh Taste představí každou sobotu šéfkuchař Jan Kvasnička deset specialit, z nichž si návštěvník restaurace může sestavit degustační menu o třech až sedmi chodech. Neděle pak bude zasvěcena projektu Fresh Table ve formě rodinného brunche. K jídlu bude každou neděli patřit neomezená konzumace vín, vstup pro děti do pěti let zdarma a dětský program. „Sobotní návštěvníky navíc ke speciálnímu menu odměníme ročním předplatným našeho časopisu Prima Fresh. K nedělnímu brunchi jim zase naservírujeme aktuální výtisk tohoto magazínu,“ uvedl marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

První aktivitou skupiny Prima pod hlavičkou Prima Fresh byl internetový portál fresh.iprima.cz. Dalším krokem byl magazín Prima Fresh o jídle, který vyšel dosud čtyřikrát. Vánoční číslo magazínu se na stáncích objeví 18. listopadu. Pod značku Fresh v letošním roce přibyl i Prima Fresh Festival, který za účasti známých osobností proběhl v Praze, Plzni a Pardubicích.

-mav-