Prima zahájila kampaň ke spuštění Prima Max

úterý, 03. listopadu 2015, 11:50 Reklama, TV MediaGuru

Ve všech hlavních mediatypech se objeví kampaň pro podporu nového kanálu Prima Max.

FTV Prima spustila kampaň ke startu pátého kanálu Prima Max, který zahájí 20. listopadu ve 20.11 českou televizní premiérou filmu Vlk z Wall Street. Kampaň bude gradovat ve třech vlnách.

Kampaň nového kanálu vychází z loga stanice Prima Max. „Kreativně zde pracujeme s písmenem A, které je transformováno do symbolu šipky. Pozadí je stejně jako u loga ve výrazné červené barvě,“ uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima. „Kreativní myšlenku, vizuály i plánování kampaně – to vše jsme realizovali in-house ve spolupráci s audiovizuálním studiem Department, dodavatelem kreativy pro televizní značky skupiny Prima,“ dodal.

První vlna kampaně startuje třemi vizuály, na kterých jsou hesla na červeném pozadí: Akce/ Zábava/ Napětí. „Další fáze kampaně začne v polovině měsíce listopadu a následně vyvrcholí v den spuštění kanálu, tedy 20. listopadu, kdy budeme poutat na vlajkový film večera – Vlk z Wall Street,“ doplňuje Aleš Pýcha.

Kampaň bude možné vidět ve všech mediatypech, včetně dalších televizních kanálů skupiny Prima. Vizuály bude možné spatřit na velkoplošném outdooru a CLV. Spoty poběží v rádiích i na internetu. Inzeráty se objeví také v afinitních tištěných médiích. Prima se jako obvykle zaměří na kreativní a netradiční využití běžných reklamních formátů.

zabava_Prima MAX

napeti_Prima MAX

akce_Prima MAX

Teaser

-mav-