Prima Comedy Central hledá mezi diváky slogan

středa, 02. prosince 2015, 09:56 TV MediaGuru

Start Prima Comedy Central doprovází divácká soutěž o nejvhodnější slogan stanice.

Kanál Prima Comedy Central, který své vysílání zahájí v pondělí 14. prosince, stále nenašel slogan, který by jeho start doprovázel. Proto se rozhodl vyhlásit soutěž, během které mohou lidé zasílat své nápady na slogany. Stovka těch nejlepších zazní během vánočního vysílání.

Prima Comedy Central divákům nabídne původní obsah globální sítě Comedy Central včetně seriálů, jako jsou Griffinovi, Městečko South Park nebo Taková moderní rodinka. Divákům se představí také několik seriálových premiér, například Americký táta či Svět podle Jima.

„Komedie představuje pro mladé lidi nejoblíbenější žánr, navíc má v České republice humor hluboké kořeny,“ uvedl Bartosz Witak, generální manažer společnosti Viacom International Media pro region střední a východní Evropy a Izraele.

Návrhy na slogan stanice mohou diváci zasílat do 31. prosince pomocí facebookové stránky Prima Comedy Central.

Kanál budou diváci moci naladit v rámci digitálního televizního vysílání přes pozemní vysílače na multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting. Za obsahové složení, technickou stránku a provoz kanálu plně odpovídá Viacom, o obchod se postará FTV Prima.

-mav-