BigMedia začala prodávat své plochy i přes eshop

úterý, 09. února 2016, 07:40 Outdoor MediaGuru

Outdoorovou reklamu v Česku je nově možné nakupovat za akční ceny i přes eshop.

Společnost BigMedia, nejsilnější prodejce venkovních nosičů v republice, uvedla od pondělí 8. února 2016 web Plakátov.cz. Umožňuje online nákup reklamních ploch po celé ČR za akční ceny. Služba má také umožnit při nákupu z akční nabídky tisk a instalaci plakátů zdarma a také pojištění proti jejich poškození.

Spuštění webu podporuje celorepubliková venkovní reklamní kampaň navazující na projekt Kluka z plakátu. Oproti webu klukzplakatu.cz, který nadále zůstává obchodní platformou využívající přímý kontakt s obchodníkem BigMedia, Plakátov.cz funguje jako eshop s možností výběru a nákupu ploch online 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Plakatov.cz

Nákup online přes internet je již dnes běžnou součástí chování spotřebitelů a vytvořením eshopu, kde si každý bude moci sám plochy jednoduše vybírat a objednávat, je v dnešní době další logický krok ve snaze nabídnout venkovní reklamní plochy co nejširšímu množství zákazníků po celé ČR,“ zdůvodnil Tomáš Polišenský, CEO BigMedia.

K samotnému nákupu ploch se klient nemusí předem registrovat, stačí si vybrat plochy z nabídky a přesunout je do „košíku“ jako ve standardním eshopu. Po vyplnění fakturačních údajů a odeslání objednávky klientovi přijde na mail potvrzení spolu s fakturou. Vedle standardního eshopu s možností okamžitého nákupu, bude součástí Plakátov.cz i online nabídka a přehled ploch ve všech krajích ČR včetně Prahy, které si klient na základě svého výběru bude moci poptat.

-mav-