Prima zařadí Ohnivý kuře, narazí na nový seriál Novy

středa, 10. února 2016, 06:45 TV MediaGuru

Další nové seriály hlavních komerčních televizí Novy a Primy se střetnou v březnu.

Od začátku března zařadí televize Prima do svého vysílání nový seriál Ohnivý kuře s Janem Dolanským a Jakubem Prachařem. Prima ho původně představovala pod názvem Opilý kuře, nakonec se ale rozhodla jeho název změnit. Vysílat ho chce dvakrát týdně v pondělí a ve středu. Ohnivý kuře je vedle V.I.P. vražd druhým novým seriálem, se kterým Prima přichází do letošního jarního schématu. První díl seriálu by se měl objevit v pondělí 7. března.

Jarní schéma hlavních komerčních rivalů se tak opět střetne ve stejných vysílacích časech na další novince. Nova plánuje od 14. března začít vysílat nový seriál Drazí sousedé, který rovněž zamýšlí uvádět dvakrát týdně v pondělí a ve středu. Od uplynulé neděle se seriálové novinky potkávají v neděli – Prima vysílá detektivní V.I.P. vraždy a Nova komediální Na vodě. 

Ohnivý kuře v pondělním a středečním programu Primy střídá seriál Přístav, který se přesune na pátek. Další novinkou je uvedení pořadu Nemocnice Motol, který Prima plánuje vysílat ve čtvrtek. Jde o pořad typu docu-reality, který mapuje skutečný život v pražské motolské nemocnici.

Většina hlavních jarních pořadů Primy je tak vlastní tvorby, jedinou akvizicí v čase od 20:15 je seriál Vraždy podle Agathy.

-mav-