Do čela BigMedia jde Pavlas, střídá Polišenského

pondělí, 21. března 2016, 14:46 Lidé MediaGuru

Tomáš Polišenský zůstane zodpovědný za finance BigBoardu, z čela BigMedia ale odchází.

Novým CEO společnosti BigMedia, největšího poskytovatele venkovních reklamních ploch v České republice, se stává Marek Pavlas. Na pozici CEO BigMedia vystřídá Tomáše Polišenského, který se po více než dvou letech ve funkci rozhodl věnovat jiným svým projektům. Zároveň bude i nadále řídit finance mateřské společnosti BigBoardu.

Marek Pavlas (na titulní fotografii) pracuje v rámci skupiny BigBoard přes 12 let. Začínal zde jako finanční ředitel pro Čechy a Slovensko. Od roku 2007 působil v pozici finančního ředitele v Moskvě, kde zodpovídal za finance ruského BigBoardu. Od návratu do Čech, v roce 2012, působil ve skupině BigBoard jako CFO. Rovněž stál u zrodu projektu měření venkovní reklamy a jako CDO (company data officer) ve spolupráci s O2 Media v loňském roce představil revoluční nástroj pro plánování a vyhodnocování venkovní reklamy – BigPlan.

„Ve druhém čtvrtletí tohoto roku bychom rádi spustili BigPlan v nové vylepšené verzi 2.0, která klientům nově přinese rozšíření cílových skupin, optimalizaci kampaní i pro zásah 3+, možnost kombinování různých formátů a plánovat kampaně na základě velikosti rozpočtu zadavatele s maximálním možným zásahem v dané cílové skupině. Bude to pro nás malá revoluce v obchodování.“ vysvětlil aktuální hlavní úkol v nové funkci Marek Pavlas, nový CEO společnosti BigMedia.

-mav-