Stream.cz chystá seriál z castingové agentury Casting

úterý, 15. března 2016, 09:57 Internet & Mobil MediaGuru

Osmidílný Casting půjde příští rok. Jarními novinkami jsou Luxus na talíři, pořad foodblogerky Koko či UM!

Internetová televize Stream.cz představila jarní programové novinky, mezi nimiž se objeví kulinářské pořady Luxus na talíři a Koko, kulturní pořad UM!, třetí série pořadu Gebrian vs., pořad Jana Tuny A dost! či One Man Show moderátora Kazmy. Na příští rok připravuje ve spolupráci se společností Negativ nový osmidílný seriál Casting.

Režie nového seriálu z prostředí castingové agentury se ujal Marek Najbrt, námět napsala Kateřina Oujezdská a pod scénářem je podepsán Robert Geisler. V hlavní roli majitelky castingové agentury se představí Jana Plodková, jejího asistenta si zahraje Jakub Žáček, hypochondrického manžela Marek Daniel a v roli herců pozvaných na zkoušku Vojtěch Dyk, Lukáš Pavlásek nebo Pavel Liška.

Od 4. dubna poběží nový pořad pro labužníky Luxus na talíře, v němž bude herec Robert Mikluš představovat tradiční tuzemské pokrmy v moderním pojetí. Odbornou záštitu na pořadem převzal Roman Vaněk, který pro Stream.cz dělá pořad Jídlo s. r. o. Se svým novým kulinářským pořadem přijde od června foodblogerka Koko alias Veronika Kokešová, která na konci loňského roku ukončila pořad Menu Domů. Tentokrát bude prodávat své výrobky, které usnadní domácí vaření, na farmářských trzích, o prázdninách bude jezdit s foodtruckem po letních festivalech. Na jaře přibude v programu kulturní pořad UM!, jenž se bude zabývat uměním 21. století. Připravuje jej Ondřej Horák, loňský držitel ocenění Magnesia Litera za knihu „Proč obrazy nepotřebují názvy“.

Luxus na talíři
Luxus na talíři

Na letní prázdniny připravuje Stream.cz vlastní animované pohádky – Pohádky z lednice, jejichž scénář napsal Robert Geisler, ruční animace pochází od Michaela Carringtona. Deset příběhů z útrob chladicího spotřebiče, o Buřtíku Špekáčkovi a papričce Feferonce, Utopencích, Tlačence, Tatarce či Taliánovi, převypráví herec a dabér Jan Maxián. V oblasti dětské tvorby Stream.cz nadále pokračuje v akvizicích zahraniční tvorby i v rozvoji projektu Ukolébavky. Zatím 20. ukolébavku nazpívala Barbora Poláková.

Pohádky z lednice
Pohádky z lednice

Dále bude pokračovat  Pořad Luďka Staňka nebo A dost! Jana Tuny, jehož nové díly poběží každé úterý. Od 1. dubna bude pokračovat One Man Show s Kazmou. V květnu odstartuje nová, v pořadí třetí série pořadu o architektuře Gebrian vs.

One Man Show
One Man Show

Seznam.cz letos do své internetové televize Stream.cz celkově zvýší investice proti loňsku o 50 %. Připravuje také další rozšíření do chytrých televizorů. Stream je vedle internetových prohlížečů a mobilních zařízení v současnosti dostupný v chytrých televizorech Samsung a LG. Od dubna bude nově i v nabídce Android TV a Apple TV. Počet zhlédnutí ve smart TV aplikacích se za poslední půlrok zvýšil více než dvakrát na téměř 1,5 milionu.

-stk-