TV Markíza chystá pro rok 2017 tři nové seriály

pondělí, 24. října 2016, 23:25 Slovensko MediaGuru

Slovenská sestra TV Nova ohlašuje pro nový rok několik seriálových novinek.

Slovenská televize Markíza, která patří do stejné skupiny jako česká Nova, slibuje pro příští rok tři nové seriály. V nabídce se v roce 2017 objeví detektivní seriál s názvem Detektiv Dušo. Odehrává se v typickém slovenském městečku, roli detektiva ztvární Alexander Bárta.

Druhou připravovanou novinkou je seriál Kuchyně, který vychází z námětu úspěšného ruského komediálního seriálu. Příběh s humornými scénami se odehrává ve vesnickém prostředí Nízkých Tater, centrem dění je restaurace se svými zaměstnanci a návštěvníky a také její konkurence. V seriálu se mj. objeví český herec Martin Dejdar.

Martin Dejdar v seriálu Kuchyně, foto: TV Markíza
Martin Dejdar v seriálu Kuchyně, foto: TV Markíza

Třetí seriálovou novinkou je komediální "kovbojský" Divoký Zapadákov, odehrávající se v malé vesnici. Markíza dále potvrdila, že pro rok 2017 připravuje nové díly svých stávajících seriálů Bouřlivé víno a Horní Dolní.

Také sesterská stanice Markízy, česká Nova, naznačila pro rok 2017 vysoké investice do programu. V jejím vysílání se má v příštím roce objevit mj. druhá řada seriálu Police Modrava nebo reality show Robinsonův ostrov.

Naproti tomu konkurenční stanice Markízy, TV Joj, se podílí na výrobě detektivního seriálu Svět pod hlavou, na kterém spolupracuje s Českou televizí. V příběhu ztvární hlavní role Ivan Trojan a Václav Neužil.

-mav-