Média pro Porsche ČR zajistí agentura PHD

středa, 09. listopadu 2016, 08:30 Reklama MediaGuru

Výběrové řízení rozhodlo o tom, že mediální nákup a plánování pro Porsche ČR zajistí PHD.

Mediální agentura PHD rozšíří od ledna 2017 své portfolio klientů o společnost Porsche Česká republika. Rozhodlo o tom uzavřené výběrové řízení. Porsche ČR zastupuje na českém trhu největšího evropského výrobce automobilů Volkswagen Group a jeho značky Volkswagen osobní vozy, Volkswagen Užitkové vozy, Audi, SEAT a rovněž i program Das WeltAuto.

„Získání globálních značek typu Volkswagen, Audi nebo SEAT do portfolia naší agentury považuji za další významný milník pro PHD. Je to ale pro nás současně velký závazek, abychom důvěru klienta naplnili,“ řekl managing director PHD Luděk Hatoň.

Porsche ČR patří podle hrubých monitorovaných investic dlouhodobě mezi top 20 zadavatelů na českém reklamním trhu. Za prvních osm měsíců roku 2016 se hrubý monitorovaný objem reklamních investic firmy pohybuje nad úrovní 400 mil. Kč (zdroj: Nielsen Admosphere).

Minulý měsíc oslavilo lokální zastoupení Porsche ČR 25 let své existence a zároveň prodalo jubilejní půlmiliontý vůz na českém trhu. V letošním roce navíc jednotlivé značky představily nové modely, především v SUV segmentu. Konkrétně šlo o Volkswagen Tiguan, SEAT Ateca nebo Audi Q2.

-mav-

 

Pozn.: PHD je provozovatelem serveru MediaGuru.cz