Motejlek a Skočdopole mají i tištěný Travel Design

neděle, 29. ledna 2017, 22:35 Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Autoři rozšiřují aktivity v segmentu cestování, kde vedle onlinu uvedou i tištěný titul.

Miroslav Motejlek a Petr Skočdopole, kteří provozují byznysový prémiový server MotejlekSkocdopole.com, rozšiřují aktivity v segmentu cestování. Prostřednictvím dceřiné akciové společnosti Travel Design nedávno spustili stejnojmenný web a ke konci února letošního roku vydají první číslo tištěného čtvrtletníku Travel Design.

"Travel Design navazuje na projekt travel.motejlek.com, se kterým jsme začali v květnu 2015. Naším cílem bylo psát o místech, která nás nadchla a která stojí za to navštívit. Zájem našich čtenářů a jejich zvídavost nás utvrdili v tom, že se do cestování musíme pustit ještě mnohem intenzivněji," uvedl Miroslav Motejlek, předseda správní rady Travel Designu.

Čtvrtletník Travel Design má přinášet inspiraci pro čtyři roční období. Magazín o 152 stránkách bude prodáván pouze prostřednictvím webu traveldesign.cz. Roční předplatné činí 1 tisíc Kč.

V prvním čísle je hlavním tématem Nový Zéland v podání Petra Skočdopoleho a Miroslava Motejlka. Mezi autory jsou kromě Skočdopoleho a Motejlka například také Jiří Zbořil či Václav Rákos. Travel Design buduje databázi vlastních fotografií z míst celého světa. Mezi inzerenty v prvním čísle jsou například Gulfstream se svoji prémiovou řadou G650, NetJets či Exclusive Tours.

Server MotejlekSkocdopole.com (dříve motejlek.com) vychází po rozchodu s investorem Ondřejem Tomkem ve stávající podobě od května 2016. Drtivá většina článků na MotejlekSkocdopole.com je přístupná pouze registrovaným uživatelům. V roce 2015 vytvořil ještě tehdejší web motejlek.com výkony ve výši 15 mil. Kč (meziročně +30 %), zisk po zdanění představoval 4,6 mil. Kč (+32 %).

traveldesign

-mav-