A 11 zvyšuje pokrytí v Praze, zavádí Náš Region Praha

středa, 15. února 2017, 11:20 Tisk MediaGuru

Vydavatelství A 11 rozšiřuje na pražský trh svůj měsíčník Náš Region. Distribuce je zdarma.

Na pražském tiskovém trhu bezplatných titulů roste konkurence. Vydavatelství A 11, vydavatel lokálních a odborných titulů, rozšířilo své portfolio o mutaci Náš Region Praha. Nový měsíčník v nákladu 650 tisíc kusů bude od březnového čísla distribuován Pražanům zdarma do schránek a pomocí stojanů sítě Space4you.

Měsíčník Náš Region už v současnosti vychází v mutacích Západ, Jih a Sever (uvedená trojice v souhrnném nákladu 180 tis. ks). Pražská mutace je tak novinkou, vychází v rozsahu 24 stran. Titul tím má pokrýt celou oblast Prahy a rovněž i okolí ve Středočeském kraji. V březnu má být také rozšířená síť pomocí mutací na Kladensko a Berounsko.

Náš Region Praha přináší informace o dění v hlavním městě. Vysoký tištěný náklad novin a kombinovaný způsob distribuce má zajistit to, že se titul dostane do rukou téměř každého Pražana, uvedla firma.

„Po loňské akvizici Našeho Regionu a jeho úspěšné restrukturalizaci chceme s tímto u lidí oblíbeným titulem dále růst. Rozšíření Našeho Regionu o Prahu, Kladensko a Berounsko je logickým vyústěním snahy zasíťovat Prahu a zbytek Středočeského kraje tak, aby tady vznikl unikátní projekt lokálních novin zdarma do schránek,“ uvedl jednatel společnosti Aleš Zavoral.

Náš Region Praha je zdarma ke stažení zde.

nrpraha

A 11  je rovněž vydavatelem pražských měsíčníků Vaše 4, Vaše 5, Vaše 6, Vaše 10. Vedle toho vydává i odborná periodika Zdravotnické noviny, ZN plus, Profi Poradenství & Finance, Profi HR, Innovation a magazín Sorry.

Na pražském trhu tiskových titulů zdarma distribuuje společnost Strategic Consulting tituly Naše Praha (a to v devíti mutacích) v celkovém nákladu 845 tisíc kusů (zdroj: ABC ČR). K dispozici jsou také týdeníky 5plus2 (Mafra), jejichž čtenost na vydání podle Media projektu dosahuje na území hlavního města 50 tisíc čtenářů (údaj za 2. pololetí 2016). Jedničkou deníkového bezplatného trhu je v Praze Metro (Mafra) se čteností na území hlavního města 221 tisíc čtenářů.

-mav-