ČT v březnu nasadí Labyrint II a Spravedlnost

středa, 22. února 2017, 13:55 TV MediaGuru

Po první třetině března se ve vysílání České televize objeví další pořady připravené pro letošní jaro.

Od neděle 12. března 2017 se ve vysílání ČT1 objeví letošní novinka, třídílné psychologické drama Spravedlnost. O den později, v pondělí 13. března, pak zahájí ČT vysílání nových dílů druhé řady seriálu Labyrint. Obě novinky tak doplní jarní programové schéma, ve kterém se už od ledna v premiérách představily seriály Svět pod hlavou, Trpaslík, Četníci z Luhačovic či Bohéma.

V druhé řadě seriálu Labyrint režiséra Jiřího Stracha bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý případ série vražd. V druhé řadě se v hereckých rolích objeví Jiří Langmajer, Tatiana Vilhelmová, Jan Hájek, Miroslav Donutil, Zuzana Kajnarová, Jiří Dvořák, Miroslav Táborský či Alois Švehlík. 

První řadu seriálu odvysílala Česká televize na podzim roku 2015. Sledovanost jednotlivých dílů pravidelně překračovala hranici milionu diváků starších 15 let. V jarním programovém schématu tak seriál Labyrint II zaplní pondělní vysílací okno poté, co Česká televize ukončí vysílání seriálu Svět pod hlavou.

Ze seriálu labyrint II, foto: ČT
Ze seriálu labyrint II, foto: ČT

Třídílné psychologické drama Spravedlnost míří do nedělního hlavního vysílacího času. Divák v něm už od začátku příběhu bude znát vraha, okolnosti a důvody vraždy se ale budou odhalovat postupně. Postavy ztvární Ondřej Vetchý, Martin Finger, Jan Plouhar, Elizaveta Maximová, Jitka Schneiderová, Kristýna Boková či Lukáš Vaculík. Spravedlnost se objeví ve vysílacím čase, který ČT vyhrazuje původní dramatické tvorbě. V uplynulých týdnech zde vysílala seriál Bohéma.

Spravedlnost: Česká televize
Spravedlnost: Česká televize

-mav-