Nova chystá druhou řadu show Robinsonův ostrov

středa, 17. května 2017, 10:10 TV MediaGuru

Dobrodružná reality show bude mít pokračování, Nova připravuje druhou řadu.

Televize Nova zahájila přípravy na natáčení druhé řady dobrodružné reality show Robinsonův ostrov, která je v originále známá pod názvem Survivor. První řadu soutěžního pořadu odvysílala Nova letos na jaře, natáčení druhé řady by se mělo uskutečnit v letošním červnu. Ve vysílání by se mohla druhá řada objevit v příštím roce.

Letošní první řadu umístila Nova do druhé prime-timového okna od 21:30. Pořad v průměru sledovalo 612 tisíc diváků starších 15 let. Průměrný podíl na sledovanosti v komerční skupině 15-54 představoval 24 %. Pořad lákal spíše mladší publikum, v cílové skupině žen ve věku 15-24 představoval podíl 42 %. Reality show se natáčela na Filipínách, na ostrově Caramoan.

V pořadu soutěží 18 soutěžících, kteří jsou rozděleni do dvou týmů. Jejich úkolem je přežít na pustém ostrově. Vítěz vyhrává 2,5 mil. Kč. ¨Moderátorem pořadu je Ondřej Novotný. Pořad je připravován na základě zahraniční licence formátu Survivor společnosti Castaway Television Productions.

Nova už začala lákat i obchodní partnery, kteří se mohou spojit s pořadem formou televizního product placementu či sponzoringu, připravuje se i speciální webová stránka, jak vyplývá z obchodní nabídky.

-mav-