Prima má od Joj další seriál, kriminální Za sklem

úterý, 27. června 2017, 07:00 TV MediaGuru

Od slovenské TV Joj pořídila Prima další seriál pro své letošní letní vysílání.

Televize Prima zařazuje do letního vysílání další seriál od slovenské komerční televize Joj. Vedle už avizovaného seriálu Prázdniny, který míří do hlavního vysílacího času, se českým divákům představí také kriminální seriál Za sklem. Jednu z rolí v něm ztvárnil i Jiří Bartoška.

Seriál Za sklem natočila TV Joj pro loňské podzimní vysílání. Vychází ze skutečných událostí na Slovensku, věnuje se organizovanému zločinu a kriminalitě v 90. letech. Hlavní postavy v rolích policistů ztvárnili herci Ján Koleník a Tomáš Maštalír. V seriálu se objevuje i Kamila Magálová nebo už zmiňovaný Jiří Bartoška.

Prima slovenský seriál poprvé uvede v úterý 4. července od 22:10. Půjde tak v pozdějším prime-time jednou týdně. Seriál má osm dílů. Na TV Joj loni na podzim v průměru dosáhl na podíl 20,5 % v komerční skupině 12-54, uvedl server Stratégie.sk. Ve svém vysílacím slotu byl lídrem vysílání.

Jak už jsme informovali, seriál Prázdniny, ve kterém mj. účinkuje i český herec Tomáš Matonoha, odvysílá Prima poprvé ve středu 28. června od 20:15.

-mav-

Titulní foto: TV Joj