Prima natáčí druhou řadu pořadu Pevnost Boyard

pondělí, 19. června 2017, 11:20 TV MediaGuru

Televize Prima chce i letos vsadit na adrenalinovou soutěž Pevnost Boyard.

Televize Prima začala natáčet druhou řadu soutěže Pevnost Boyard. Moderátorem je stejně jako v první řadě Libor Bouček. V roli otce Fura se opět představí Jan Rosák. Druhá řada má obsahovat několik nových prvků ve srovnání s první řadou.

Prima zatím neupřesnila, kdy druhou řadu soutěže do svého vysílání nasadí. Využít ji ale bude moct už pro letošní podzimní vysílání.

V druhé řadě se mezi účinkujícími objeví například Dagmar Patrasová a její dcera Anna Slováčková, Pavel Trávníček či Martin Dejdar se svým synem Matějem. Z tváří spojených s TV Prima se zúčastní například Roman Šebrle a Michal Kavalčík, soutěžit mají i královny krásy Jitka Nováčková a Gabriela Fraňková.

Prima zahájila vysílání Pevnosti Boyard poprvé za účasti českých tváří loni na začátku září. Pořad se v podzimním vysílání pohyboval kolem 1 milionu diváků starších 15 let. Další čtyři díly z první řady odvysílala Prima až letos na jaře. Jejich průměrná sledovanost ale byla nižší než na podzim, představovala necelých 600 tis. diváků starších 15 let.

-mav-