Začíná festival ve Varech, partneři spouštějí program

pátek, 30. června 2017, 07:05 Marketing MediaGuru

Partneři filmového festivalu nabídnou po celých Karlových Varech doprovodný program.

První červencový týden již tradičně patří v Karlových Varech filmařům, hercům i filmovým fanouškům. Letošní 52. ročník ale nabídne kromě filmové přehlídky i doprovodný program, který si pro návštěvníky přichystali festivaloví partneři. Generálním partnerem je opět ČEZ, mezi hlavními figuruje Vodafone, innogy a Lobkowicz. Do kategorie Partneři přibyl ke KKCG, Unipetrolu a Unicredit Bank nově také Mall.cz. Oficiálním vozem je stále BMW, kávou Nespresso, drinkem Finlandia Vodka, nealkoholickým nápojem Korunní a make-up artistou Douglas. Novým přírůstkem jsou tzv. podporovatelé, mezi něž se řadí průmyslový holding CSG, Česká zbrojovka nebo Seznam.cz. Co vše na návštěvníky čeká, představujeme při naší „festivalové procházce“.

Hotel Thermal

V centru festivalového dění – v hotelu Thermal – se mohou zájemci s festivalovým pasem po vyřízení všech nezbytností nechat nalíčit v Douglas Beauty Studiu nebo si dát šampaňské Moët & Chandon na terase.

V okolí hotelu bude čekat Nespresso Café, kde se bude podávat káva, neobvyklé dezerty i další delikatesy. Ve stanu Lobkowicz se bude čepovat pivo a také promítat krátké filmy o pivu, natočené přímo v průběhu festivalu. Lobkowicz Premium ostatně nabídne zásobu nealkoholického piva už na cestu z Prahy do Karlových Varů, a to všem, co využijí spolujízdy BlaBlaCar z nástupního místa na čerpací stanici Mol na Strakonické.

Něco ostřejšího nabídne na břehu řeky Teplá ve finském srubu Finlandia Kokos Bar. Koktejly namíchají barmani z pražského Bugsy’s baru, doprovodí je hudba i soutěž o vstupenky.

Finlandia Kokos Bar (zdroj: FB Finlandia)
Finlandia Kokos Bar (zdroj: FB Finlandia)

Dále u Thermalu vyroste ČEZ Energy zóna, uzpůsobená k odpočinku a načerpání sil. K dispozici budou dobíječky na telefon a interaktivní fotokoutek. Zájemci budou moci také pohybem přispět na charitativní projekty, a to získáním bodů za každý kilometr ujetý v průběhu festivalu na půjčených kolech napojených na EPP, běžných Oranžových kolech nebo Oranžových kolech s virtuální realitou.

Do Smetanových sadů

Od Thermalu lze zajít do Smetanových sadů, kde bude k občerstvení káva či hot dog v Benzina Stop Café, k relaxaci bude připraven Mall.cz Park s wi-fi zdarma. K zakoupení zde budou drinky či burgery a k zapůjčení festivalové vybavení. Součástí aktivace je také Festival hvězdného nakupování na Mall.cz s produktovým rozcestníkem ve filmovém stylu.

kv_kavarna
Vizualizace Mall.cz Park (zdroj: Mall.cz)

V prostředí sadů vyroste rovněž pop-up store značky Profimed, kde si budou návštěvníci moci vyzkoušet mimo jiné svíticí zubní pastu nebo si zasoutěžit o vstupenky na premiéry.

Kousek od Smetanových sadů vedle Grandhotelu Ambasador vyroste Kavárna štěstí společnosti Sazka. V ní si bude možné objednat kávu, lehké jídlo z dílny šéfkuchaře Grand Cru Jana Punčocháře či zkusit štěstí s losem, který bude součástí Šťastného menu.

Směrem na kolonády

Opačným směrem od Thermalu se mohou návštěvníci vydat směrem na kolonády. Na Sadové kolonádě bude postaven stan minerální vody Korunní, kterou si lze pod dohledem sommeliera spárovat s vínem. Na Mlýnské kolonádě vznikne innogy point, kde se mohou zájemci nechat namaskovat, naklíčovat do scén vybraných českých snímků nebo si vyzkoušet, jak funguje Van de Graaffův generátor. Ulicemi pak bude brázdit zmrzlinový vozík innogy, dávající zmrzlinu zdarma.

Na Vřídelní kolonádě bude možné si odpočinout na Vodafone pláži, na níž bude k dispozici wi-fi zdarma, občerstvení nebo Vodafone maják s možností vyzkoušet si telefony a tablety s LTE či virtuální realitu v kajaku od Samsungu. Součástí bude také instagramová soutěž o prodloužený víkend v Karlových Varech, zmrzlina Angelato a bazén s plovoucími lodičkami.

BMW Lounge z roku 2016 (zdroj: BMW)
BMW Lounge z roku 2016 (zdroj: BMW)

Nakonec prostor před Císařskými lázněmi bude patřit BMW Lounge. V podání designérů a architektů ze studií Olgoj Chorchoj a CMC Architects zde budou prezentovány vozy BMW. Doplní je kavárna s barem Public Interest.

-stk-