Stream.cz chystá seriály Kafe a cigárko či Štafl

čtvrtek, 06. července 2017, 15:07 Internet & Mobil MediaGuru

Internetová televize Stream.cz představila na filmovém festivalu připravované seriály.

Internetová televize Stream.cz oznámila na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech seriálové novinky svého vysílání. K novým pořadům se zařadí seriál Kafe a cigárko, natočený podle scénáře Petry Soukupové a vycházející z eponymního blogu Marie Doležalové. Stejně jako ve svých deníkových zápiscích v něm herečka zasvětí diváky do pravidel hereckého podsvětí a umožní jim nahlédnout do soukromí herců.

Novým seriálem je také komediální Štafl z taxikářského prostředí, který líčí příběhy reportéra a autora reportáží Praha vs. prachy Janka Rubeše.

Třetí novinkou je vlogument inspirovaný vynálezcem Mírou Čechem, který se pustil do velkolepého projektu. Pro svoji ženu staví tunel skrz planetu, aby přivedl do České republiky teplou mořskou vodu.

Stream.cz také na festivalu uvedl závěrečný díl online thrilleru Pěstírna a ve veřejné projekci Kancelář Blaník se speciální veřejnou projekcí dvou newyorských epizod Zeman, Trump & Comp., která se uskutečnila na velkoplošné obrazovce před hotelem Thermal.

kancelar-blanik

-mav-