VLM prodala své dřívější sídlo v Uhříněvsi

pondělí, 14. srpna 2017, 15:05 Tisk MediaGuru

Dlouholeté bývalé sídlo vydavatelské společnosti VLM přešlo do správy PSN.

Společnost Vltava Labe Media prodala svou bývalou budovu v pražské Uhříněvsi, která léta sloužila jako její centrální budova. Hodnota transakce dosáhla podle našich informací desítky milionů korun. Nabyvatelem se stala společnost Pražská správa nemovitostí (PSN).

Kancelářskou budovu nabízí PSN k pronájmu po jednotlivých kancelářích i jako celek. "Svou strategickou polohou na východě Prahy, krytým parkováním a nabídkou skladových i výrobních prostor se tak stala velmi zajímavou možností pro potenciální nové nájemce. V okruhu několika kilometrů totiž žádná podobná nabídka není k dispozici," sdělila MediaGuru.cz marketingová specialistka PSN Martina Laštovková. PSN údajně dále plánuje své nemovitostní portfolio rozšiřovat. V současnosti vlastní více než 370 tisíc m² bytových ploch, kancelářských a skladových prostor.

Vltava Labe Media opustila budovu v Uhříněvsi loni na podzim, když se přestěhovala do nových prostor v pražském areálu Waltrovka v Jinonicích. Stalo se tak po fúzi vydavatelských společností Vltava Labe Press, Astrosat Media a Tablet Media, které koupila investiční skupina Penta. Budova v Uhříněvsi byla vždy v jejím vlastnictví.

-mav-