Dny Marianne zapojí znovu přes sedm tisíc obchodů

čtvrtek, 14. září 2017, 08:00 Tisk MediaGuru

O víkendu se uskuteční další ročník největší magazínové nákupní akce Dny Marianne.

Největší nákupní magazínová akce Dny Marianne 2017, kterou pořádá vydavatelství Burda Praha se svými tituly Marianne a Marianne Bydlení, se letos uskuteční o víkendu 15.–17. 9. 2017. Slevy, které nakupující mohou na základě kuponových knížek z časopisů využít, mohou dosáhnout až 70 %. Letošní ročník se znovu uskuteční ve více než sedmi tisících obchodech v Česku a na Slovensku.

„Letošní Dny Marianne čtenářkám přinášejí přes 600 slevových nabídek do obchodů v celé České a Slovenské republice. Každým rokem zájem a účast na Dnech Marianne roste, a i proto bude letos poprvé kuponová knížka se slevovými kupony součástí i časopisu Marianne Bydlení,“ uvedla Petra Fundová, generální ředitelka vydavatelství Burda Praha. Slevy se budou týkat všech segmentů, tedy jak módy a kosmetiky, tak dekorového a spotřebního zboží a služeb.

V zářijových vydáních Marianne a Marianne Bydlení najdou čtenářky speciální přílohu k této nákupní akci. Součástí přílohy je také kuponová kniha - v Marianne se nacházejí slevové kupony s nabídkami kosmetiky, módy a dalších produktů a služeb. Novinkou letošního ročníku Dny Marianne je kuponová kniha časopisu Marianne Bydlení, která obsahuje víc nabídek na dekorové zboží a služby. Připravená je stejně jako v předešlých ročnících mobilní aplikace (pro iOS i Android).

V roce 2016 dosáhl počet zúčastněných obchodů 7 100 s obratem 461 miliónů Kč.

Vývoj akce Dny Marianne 2012-2016

Zdroj: Burda Praha
Zdroj: Burda Praha

-mav-